Ντεσάν: «Ακατάλληλες οι δηλώσεις του Λε Γκρε για τον Ζιντάν»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, χαρακτήρισε «ακατάλληλες» τις δηλώσεις του Νοέλ Λε Γκρε για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για την αποχώρηση του πρώτου από την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Ντεσάν: «Ακατάλληλες οι δηλώσεις του Λε Γκρε για τον Ζιντάν»

Για την αποχώρηση του Νοέλ Λε Γκρε από την προεδρία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν, όπως επίσης και για τις δηλώσεις του πρώτου για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Πριν μου κάνετε ερωτήσεις, προτιμώ να πω λίγα λόγια για τις δηλώσεις του προέδρου. Οι δηλώσεις του (σ.σ. για τον Ζιντάν), όπως παραδέχτηκε ήταν ακατάλληλες. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που ζήτησε συγγνώμη από τον Ζιντάν», είπε ο Ντεσάν και πρόσθεσε κλείνοντας: «Θα τον σέβομαι πάντα σε σχέση με αυτά που ζήσαμε και μοιραστήκαμε μαζί. Ήδη από τη πρώτη του ...ζωή ως παίκτης».

Υπενθυμίζεται ότι υπό την προεδρία του Λε Γκρε ο Ντεσάν ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2026, ενώ η επέκταση της συνεργασία του με την Ομοσπονδία επικυρώθηκε σήμερα (11/1) από την εκτελεστική επιτροπή.