Ζιντάν: Απέρριψε πρόταση από την Εθνική των ΗΠΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχθηκε πρόταση από την Ομοσπονδία των ΗΠΑ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, την οποία όμως απέρριψε. 

Ζιντάν: Απέρριψε πρόταση από την Εθνική των ΗΠΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται μακριά από τους πάγκους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έκτοτε, έχει αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς συλλόγους και εθνικές ομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμη να βρει το πρότζεκτ εκείνο που θα τον κάνει να επιστρέψει στην άκρη του πάγκου.

Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε το ESPN ήταν και η εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φέρονται να πλησίασαν τον έμπειρο Γάλλο τεχνικό, προσφέροντάς του την θέση του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, ο οποίος αποχώρησε όταν το συμβόλαιό του έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

Η απάντηση ωστόσο του Ζιντάν ήταν αρνητική μια και φημολογείται πως μεγάλη επιθυμία του 50χρονου τεχνικού ήταν να αναλάβει την εθνική Γαλλίας, κάτι που όμως, οι τελευταίες εξελίξεις "παγώνουν", αφού το Σάββατο (8/1) η Γαλλία ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντιντιέ Ντεσάμπ μέχρι το 2026.