FIFA: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας σε Καβάνι και Χιμένες!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης έχει προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου για να παρουσιάσει την εκδοχή της για τα γεγονότα, όπως ενημερώθηκε σχετικά από την FIFA, ενώ οι Καβάνι και Χιμένες κινδυνεύουν με αποκλεισμό μέχρι έξι μήνες.

FIFA: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας σε Καβάνι και Χιμένες!

Ο εκνευρισμός και οι έντονες αντιδράσεις του Χοσέ Μαρία Χιμένες και του Έντινσον Καβάνι στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Γκάνα (2-0) για την φάση των ομίλων, στο Μουντιάλ του Κατάρ ενδέχεται να επιφέρουν «βαριά» τιμωρία για τους δύο άσους.

Ο Καβάνι έριξε αγκωνιά σε έναν αξιωματούχο της FIFA και ο δεύτερος χτύπησε την οθόνη του VAR, διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία του Ντάνιελ Σίμπερτ, ο οποίος, σύμφωνα με τους Ουργουανούς, δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντάργουιν Νούνιες στο πρώτο ημίχρονο και του Καβάνι προς το τέλος του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η Ουρουγουάη νίκησε με 2-0, αλλά χρειαζόταν ακόμη ένα γκολ για να προκριθεί στους «16» και να αφήσει εκτός συνέχειας την Νότιασ Κορέα, που εντέλει πήρε το «εισιτήριο».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης έχει προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου για να παρουσιάσει την εκδοχή της για τα γεγονότα, όπως ενημερώθηκε σχετικά από την FIFA, ενώ οι Καβάνι και Χιμένες κινδυνεύουν με αποκλεισμό μέχρι έξι μήνες.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα πρέπει να ανακοινώσει την απόφασή της, το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.