Μουντιάλ 2022 - «Κλέφτες» για τον Χοσέ Μαρία Χιμένες οι διαιτητές του αγώνα με την Γκάνα!

Ο Χοσέ Μαρία Χιμένες, σε έξαλλη κατάσταση, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ουρουγουαής με την Γκάνα τα ... έσουρε στους διαιτητές αποκαλώντας τους -μεταξύ άλλων- «ένα μάτσο κλέφτες» χρεώνοντας τους τον αποκλεισμό της «σελέστε» από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Το μόνιτορ του VAR... γκρέμισε από τα νεύρα του ο Καβάνι!

Μουντιάλ 2022 - «Κλέφτες» για τον Χοσέ Μαρία Χιμένες οι διαιτητές του αγώνα με την Γκάνα!

Έβραζαν στην Ουρουγουάη, με τη διαιτησία του Γερμανού Ντάνιελ Σίμπερτ και της ομάδας του, μετά το τέλος του αγώνα με την Γκάνα (την οποία νίκησαν με 2-0 αλλά δεν τους έφτανε...) αφού ζήτησαν τουλάχιστον δύο πέναλτι.

Οι δηλώσεις των ανθρώπων της «σελέστε» (των δύο παγκόσμιων τίτλων) έσταζαν... δηλητήριο, αλλά εκείνος που ξέσπασε περισσότερο απ' όλους ήταν ο Χοσέ Μαρία Χιμένες που στην κάμερα απευθύνθηκε με ύβρεις προς τους διαιτητές

Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης φώναζε: «Αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) είναι ένα μάτσο κλέφτες, είναι π...... γιοι. Ναι, κατέγραψέ με. Π..... γιοι».

Νωρίτερα ο Έντινσον Καβάνι, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια,... κατεδάφισε από τα νεύρα του το μόνιτορ του VAR, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διοργανωτών!