Σκίμπε: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας μίλησε για την ήττα από την Ουγγαρία.

Σκίμπε: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Έβγαλε τα μάτια της η Ελλάδα, αφού κατάφερε και έχασε σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Μίκαελ Σκίμπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν η Ελλάδα είχε ένα νεκρό διάστημα, ενώ έκανε λάθη στη φάση του δεύτερου γκολ.

«Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ανεβήκαμε στη συνέχεια. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη φάση του δεύτερου γκολ, ένα, δυο, τρία σουτ, κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Είχαμε καλά στοιχεία αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και όλοι είναι λυπημένοι.

Ήμασταν άτυχοι στην αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά, στερηθήκαμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Το κακό πρώτο 20λεπτο και η κακή αντίδρασή μας στη φάση του δεύτερου γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Γερμανός τεχνικός και στη συνέχεια τόνισε:

«Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, σίγουρα η Φιλανδία βρίσκεται με τη σημερινή της νίκη στους έξι βαθμούς, πρέπει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία να πάρει τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς με την Φιλανδία να πάμε τουλάχιστον για τον έναν βαθμό, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».