Πογιέτ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την ισοπαλία της Ελλάδας με τη Μάλτα και στάθηκε στον διαιτητή και τις αποφάσεις του.

Πογιέτ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι»

Η Ελλάδα έμεινε στο 2-2 με τη Μάλτα σε ένα ματς που δεν έδειξε και το καλύτερο της πρόσωπο, αλλά έχει πολλά παράπονα από την διαιτητή από το Λουξεμβούργο. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του χαρακτήρισε «περίεργο» το παιχνίδι και τόνισε πως αφήνει πίσω αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε:

Για το παιχνίδι: Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Υπήρχε πρέσινγκ. Στα τελευταία 15 λεπτά βρήκαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε και σκοράραμε. Μπορούμε να φτιάξουμε ταινία με το δεύτερο ημίχρονο. Πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν υπέρ μας. Υπήρχε το πέναλτι που ήταν 50-50 και ήταν το πέναλτι που δεν μας δόθηκε και ήταν 100%. Επίσης δόθηκαν μόλις τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Καταφέραμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε την ισοπαλία σε ένα ματς που βρεθήκαμε πίσω. Γενικά είναι δύσκολο να αναλύσεις αυτό το ματς.

Για το πέναλτι: Όπως λέω πάντα στους παίκτες "μη δίνετε την ευκαιρία στον διαιτητή να δώσει πέναλτι". Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ μας, αλλά δεν δόθηκε. Σεβασμός θα πρέπει να υπάρχει και στις δύο πλευρές.

Για την αντίδραση των παικτών του: Μου έχουν πει να μην αντιδράω, αλλά δεν αντιδράς μόνο όταν δεν σε νοιάζει. Το βασικό είναι ότι αντιδράσαμε. Τα παιδιά δεν είναι ευχαριστημένα. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό ότι είδαμε τον Κουλιεράκη, είδαμε γκολ από τον Φούντα, είδαμε τον Μπακασέτα που πάντα με την εθνική είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα περίεργο παιχνίδι που το αφήνουμε πίσω μας. Θέλω να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που βρέθηκαν δίπλα μας στις εξέδρες.