Σλοβακία-Δανία 3-0: Φιλικό παρωδία!

Οι Δανοί παρατάχθηκαν με ερασιτέχνες στο ματς με τους Σλοβάκους και έχασαν μόνος 3-0.

Σλοβακία-Δανία 3-0: Φιλικό παρωδία!

Σε φιλικό αγώνα-παρωδία, η Σλοβακία νίκησε στην Τρνάβα τη Δανία 3-0, με γκολ των Νέμετς (11΄), Ρούσνακ (37΄) και αυτογκόλ του Φογκτ (79΄).

Ο όρος «παρωδία» δεν χρησιμοποιείται για να δηλώσει κάποια συγκεκριμένη αγωνιστική συμπεριφορά από πρόθεση, του ενός ή του άλλου (ή και των δύο) αντίπαλου, αλλά έχει να κάνει με την ομάδα που παρέταξαν οι Σκανδιναβοί.

Οι διεθνείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της χώρας κάνουν απεργία αρνούμενοι να συμμετέχουν στα παιχνίδια του Nations League και η ομοσπονδία «επιστράτευσε» τους αθλητές από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της... σάλας (Futsal), που όμως είναι ερασιτέχνες καθώς άπαντες έχουν άλλα κύρια επαγγέλματα, ενώ υπάρχουν και άνεργοι!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο Κέμπελ είναι οικοδόμος, ο τερματοφύλακας Λάρσεν σύμβουλος πωλήσεων, ο Βόλεσεν μαθητής, ο Μπόμελουντ μαραγκός, ο Γιόργκενσεν δεσμοφύλακας, ο Μπάνις σύμβουλος, ο Σκράερ μαθητής Λυκείου, ο Γιόχανσον... Youtuber (!), κατά δήλωση του ιδίου, ενώ ο Χολμ είναι άνεργος και παίζει ποδόσφαιρο για χόμπι!