Nations League: Η Πορτογαλία προσπέρασε την Ισπανία – Σόου Μίτροβιτς στο Βελιγράδι

Η Πορτογαλία θριάμβευσε στην Τσεχία (0-4) και προσπέρασε στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ του Nations League την Ισπανία, που υπέστη εντός έδρας ήττα από την Ελβετία (1-2). Χατ τρικ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στην μεγάλη νίκη της Σερβίας επί της Σουηδίας (4-1)

Nations League: Η Πορτογαλία προσπέρασε την Ισπανία – Σόου Μίτροβιτς στο Βελιγράδι

Ανατροπή σημειώθηκε στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ στην Λιγκ 1 του Nations League. Εκεί όπου η Πορτογαλία θριάμβευσε στην Τσεχία (0-4) και προσπέρασε στην κορυφή την Ισπανία, που υπέστη απρόβλεπτη εντός έδρας ήττα από την Ελβετία (1-2). Έτσι, της αρκεί μια ισοπαλία στο τελευταίο ματς του ομίλου στο ντέρμπι με την Ισπανία που θα γίνει στην Μπράγκα για να διασφαλίσει την πρώτη θέση.

Στη Λίγκ 2, ξεχώρισε το «ουάν μαν σόου» του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Σουηδία (4-1). Ο στράικερ της Φούλαμ πέτυχε χατ τρικ στο «Μαρακανά» και οι «πλάβι» έπιασαν στην κορυφή του τέταρτου γκρουπ την Νορβηγία. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη Τρίτη στο Όσλο, με τους Νορβηγούς να βολεύονται και με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο γκρουπ το Ισραήλ έκαμψε την αντίσταση της Αλβανίας (2-1) και διασφάλισε την πρωτιά, ενώ στο πρώτο γκρουπ η Σκωτία πήρε το βρετανικό ντέρμπι με την Ιρλανδία (2-1) και προηγείται με δύο βαθμούς της Ουκρανίας, με την οποία θα αναμετρηθεί την επόμενη Τρίτη στην Κρακοβία της Πολωνίας.


Τα αποτελέσματα

ΛΙΓΚΑ 1

ΓΚΡΟΥΠ 2

Τσεχία – Πορτογαλία 0-4
(33’, 52’ Νταλό, 45’ Φερνάντεζ, 84’ Ζότα)

Ισπανία – Ελβετία 1-2
(55’ Άλμπα-21’ Ακανζί, 58’ Εμπολό)


ΛΙΓΚΑ 2

ΓΚΡΟΥΠ 1
Σκωτία – Έιρε 2-1
(50’ Χέντρι, 82’ Κρίστι-17’ Ίγκαν)

ΓΚΡΟΥΠ 2
Ισραήλ - Αλβανία 2-1
(47’ Βάισμαν, 92’ Μπαρίμπο-88’ Ουζούνι)

ΓΚΡΟΥΠ 4
Σερβία – Σουηδία 4-1
(18’, 45’, 50’ Μίτροβιτς, 70’ Λούκιτς-15’ Κλάεσον)