Κουρμπέλης: «Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κύπρο και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει δύο νίκες.

Κουρμπέλης: «Θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Κύπρο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Nations League. Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως όλοι στην ομάδα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα θέλοντας η Ελλάδα να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να βγούμε πρώτοι. Θέλουμε συνέχεια των εμφανίσεων του Ιουνίου που ήμασταν σοβαροί και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, με βάση τα όσα έχουμε δει στις προπονήσεις», τόνισε αρχικά ο Κουρμπέλης.

«Είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη να είναι σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους. Στην Εθνική αυτό μένει μόνο στη ψυχολογία και δεν συζητιέται. Θέλουμε να κάνουμε το 2χ2», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η Εθνική μας έχει διατηρήσει το μηδέν σχολίασε: «Δεν παίρνει μόνο η άμυνα τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχει και ανάλογη επίθεση και θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ. Το καλύτερό της παιχνίδι από τα τέσσερα πρώτα ήταν το μεταξύ μας και απειληθήκαμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις».