Μαυροπάνος: «Η πρόκριση δεν σημαίνει επανάπαυση... Πάμε για τις νίκες!»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος σημείωσε ότι παρά την εξασφάλιση της πρωτιάς του ομίλου του Natons League η Εθνική θα κυνηγήσει τις νίκες κόντρα σε Κύπρο και Β. Ιρλανδία αφού αυτό είναι και το πνέυμα που θέλει να εμφυσήσει ο νέος εκλέκτορας, Γκας Πογέτ.

Μαυροπάνος: «Η πρόκριση δεν σημαίνει επανάπαυση... Πάμε για τις νίκες!»

Ο Κώστας Μαυροπάνος ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ισχυρό κίνητρο στις τάξεις των παικτών της Εθνικής για νίκες επί της Κύπρου και της Β. Ιραλνδίας με τους οποίους θα ολοκληρώσει την παρουσία της στον 2ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League, παρότι έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του, την άνοδο στη 2η κατηγορία και την παρουσία στα μπαράζ του Euro 2024

Κι αυτό γιατί, όπως λέει χαρακτηριστικά: «Δεν σημαίνει κάτι ότι προκριθήκαμε, ότι πρέπει να επαναπαυθούμε, οπότε πάμε καθαρά για τις νίκες»

Τo σκεπτικό αυτο ο κεντρικός αμυντικός της Στουτγκάρδης το απέδωσε στην έλευση του εκλέκτορα Γκας Πογέτ, που όπως είπε ήθελε να περάσει το κίνητρο της νίκης σε κάθε ματς, εντοπίζοντας εκεί την ειδοποιό διαφορά του από τους προκατόχους του:

«Αυτό που ήθελε να μας περάσει από την πρώτη στιγμή είναι το κίνητρο του νικητή, γιατί ακόμα και με θεωρητικά μικρότερες ομάδες θα πρέπει πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε.