Κουλιεράκης: «Δεν ήταν εντελώς αναπάντεχη η κλήση μου στην εθνική Ανδρών»!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που καλείται στην Εθνική Ανδρών και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι «βαθιά μέσα» του το... περίμενε!

Κουλιεράκης: «Δεν ήταν εντελώς αναπάντεχη η κλήση μου στην εθνική Ανδρών»!

Η κλήση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά τον κατέστησε το δεύτερο νεότερο παίκτη του ΠΑΟΚ που λαμβάνει πρόσκληση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μ' αφορμή το γεγονός ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον ...σύστησε στο κοινό του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης που φέρεται να έχει κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού σε ηλικία 18 ετών, εννιά μηνών και 22 ημερών κλήθηκε στη «γαλανόλευκη», γεγονός που τον τοποθετεί στη 2η θέση, διαχρονικά, μεταξύ των νεότερων παικτών του ΠΑΟΚ που έχουν βάλει το εθνόσημο.

Μόνο ο Χρήστος Τζόλης (18 ετών, οκτώ μηνών και επτά ημερών όταν κλήθηκε) ήταν μικρότερος.

Παρά το άγουρο της ηλικίας του ο Κουλιεράκης που ...υπερπήδησε άλλες ηλικιακές κατηγορίες αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων (από τις 3 συμμετοχές την Κ19 απευθείας στην... μεγάλη Εθνική, δίχως να έχει ντεμπουτάρει στην Ελπίδων) δήλωσε ότι περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Το τηλεφώνημα του, ομοσπονδιακού τεχικού, Γκας Πογέτ, το χαρακτήρισε «Ξαφνικό κι ωραίο», για να συνεχίσει σχετικά: «Αν και είχε περάσει απ’ το μυαλό μου, δεν ήταν κι εντελώς αναπάντεχο, ίσως βαθιά μέσα μου και να το περίμενα».

Έμπλεος αυτοπεποίθησης ο Κουλιεράκης που ξεκίνησε ως επιτελικός στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ στα 14 του για να γίνει αμυντικός χαφ και πλέον στόπερ έχει αντιστρόφως ανάλογη πορεία από την οπισθοχώρηση του, τακτικά, στο γήπεδο.

Και προτιμά την οπισθοφυλακή: «Νιώθω εκεί ότι εγώ έχω τον έλεγχο, ότι η ευθύνη είναι καθαρά δική μου και πως ένα δικό μου λάθος είναι πάντα πιο πιθανό να αποβεί μοιραίο» δηλώνει.