Εθνική Ελλάδος: Στο Βόλο το ματς με την Β. Ιρλανδία (27/09) για το Nations League!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα φιλοξενηθεί, όπως και τα προηγούμενα ματς του Nations League, εκείνο με αντίπαλο την Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εθνική Ελλάδος: Στο Βόλο το ματς με την Β. Ιρλανδία (27/09) για το Nations League!

Προφανώς στην ΕΠΟ σκέφθηκαν ότι «συνταγή» που κερδίζει δεν υπάρχει λόγος ν' αλλάξει κι αποφάσισαν και το επόμενο ματς της Εθνικής μας, για το Nations League, να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου όπως και τα προηγούμενα.

Έτσι στις 27 Σεπτέμβρη η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί τους Βορειοϊρλανδούς στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Απόφαση που προφανώς δεν είναι άσχετη με την συζήτηση των ...συμμάχων μας εξ Ανατολάς και τις ορέξεις διεκδίκησης τους.

Παράλληλα αποφασίστηκε να διεξαχθεί καταστατική γενική συνέλευση των μελών της ΕΠΟ στις 16 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

- Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

- Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».