Nations League: Νίκη «χρυσάφι» για το Αζερμπαϊτζάν

Πολύ σημαντική νίκη για το Αζερμπαϊτζάν που επικράτησε με σκορ 2-0 της Λευκορωσίας και παρέμεινε στη League C

Nations League: Νίκη «χρυσάφι» για το Αζερμπαϊτζάν

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το Αζερμπαϊτζάν που επικράτησε με σκορ 2-0 της Λευκορωσίας σε ένα ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, αφού διαιτητής ήταν ο Τάσος Παπαπέτρου.

Στους Λευκορώσους ακόμα και η ισοπαλία ήταν αρκετή, αλλά δεν κατάφεραν να την πάρουν παρά το γεγονός πως έχασαν σημαντική ευκαιρία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μία ήττα που για τους Λευκορώσους σημαίνει υποβιβασμό.

Οι Αζέροι από την πλευρά τους βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 76ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Έμρελι, όταν δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σεϊντάεφ. Έτσι το Αζερμπαϊτζάν και αυτή τη νίκη παρέμεινε στη League C του Nations League.

Αζερμπαϊτζάν: Μαγκομενταλίεφ, Χουσέινοφ, Μουσταφαζάντε, Β. Εσένιοφ, Α. Εσένιοφ (73' Αλασκάροφ), Μαχμούντοφ, Έντι (59' Ντίνιγεφ), Αλμέιδα (73' Ισάεφ), Σαλαχλί (59' Κρίβοτσιουκ), Νταντάσοφ (59' Έμρελι), Σεϊντάεφ

Λευκορωσία: Παβλιτσένκο, Σετσένκα (86' Μπεσμέρτνι), Πολίτεβιτς, Καντάρκεβιτς, Πετσέριν, Εντόνγκ, Γιαλόνσκι, Μπαχάρου (57' Γκρόμικο), Μάλκεβιτς (71' Πάντστρελοφ), Κλίμοβιτς (57' Μπικόφ), Μπακάρ (71' Μπογκομόλσκι).