Πογιέτ: «Σημαντικό ότι πετύχαμε περισσότερα από ένα γκολ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογιέτ εξήγησε τη σημασία της νίκης επί της Κύπρου με 3-0.

Πογιέτ: «Σημαντικό ότι πετύχαμε περισσότερα από ένα γκολ»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο 3-0 της Εθνικής μας επί της Κύπρου, αναφέρθηκε στα τρία γκολ της ομάδας του, αλλά και στον «τελικό» της Κυριακής (12/6) με το Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Nova»:
«Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και ήταν σημαντικό να πετύχουμε πάνω από ένα γκολ. Ευχόμαστε περαστικά στον Λημνιό. Περιμέναμε να κάνει τις εξετάσεις να μάθουμε περισσότερα».

«Ξέραμε ότι είχαμε δυσκολία, πετύχαμε τα γκολ στο πρώτο, καταφέραμε να διατηρήσουμε το σκορ στο δεύτερο. Σήμερα ήρθαν και τα γκολ, παραπάνω από ένα, αυτό που έλειπε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αγωνιστικό χώρο σήμερα».
«Είδαμε και το Κόσοβο ότι νίκησε, έρχεται με αυτοπεποίθηση. Αυτά τα ματς είναι 50/50 . Πρέπει να ανακάμψουμε, να δούμε ποιοι παίκτες είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να παίξουν το παιχνίδι».
«Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, να γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη, είτε παίζοντας καλή μπάλα, είτε απλά σκοράροντας».