Ελπίδες: Η Ελλάδα ελπίζει σε Κύπρο ή...

Θρίλερ στον όμιλο της εθνικής Ελπίδων για την συμμετοχή στα μπαράζ για το Euro 2023, καθώς η Ισλανδία νίκησε και απειλεί...

Ελπίδες: Η Ελλάδα ελπίζει σε Κύπρο ή...

Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται στην Πορτογαλία για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου για το EURO 2023 το οποίο θα γίνει το Σάββατο (11/6). Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για την ελληνική ομάδα που μετά την ήττα της από την Κύπρο και κινδυνεύει να μείνει εκτός δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για ένα εισιτήριο στην τελική φάση.

Η Ισλανδία νίκησε με 3-1 την Λευκορωσία και ανέβηκε στους 15 βαθμούς, δύο λιγότερους από την ελληνική που έχει 17 και είναι δεύτερη πίσω από τη σίγουρα πρώτη Πορτογαλία. Στην τελευταία αγωνιστική θα παίξουν Πορτογαλία-Ελλάδα και Ισλανδία-Κύπρος, οπότε αν χάσει η Εθνική και νικήσουν οι Ισλανδοί μένει έξω. Σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει ισοπαλία από την Πορτογαλία προκρίνεται στα μπαράζ λόγω υπεροχής στην ισοβαθμία.

Τα πράγματα κρέμονται σε μία κλωστή για την ομάδα του Γιώργου Σίμου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, καθώς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χτύπησε σε δάχτυλο του χεριού του στο ματς με την Κύπρο και αποκλείστηκε από την αποστολή.