Λετονία-Λιχτενστάιν 1-0: «Δύο στα δύο» για τους Λετονούς στο Nations League

Η Λετονία επικράτησε με 1-0 του Λιχτενστάιν στην Ρίγα, έκανε το «δύο στα δύο» στο Nations League και έπιασε κορυφή στον πρώτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας πριν παίξει η Μολδαβία. 

Λετονία-Λιχτενστάιν 1-0: «Δύο στα δύο» για τους Λετονούς στο Nations League

Δεν τυχαίνει συχνά να παίζει η Λετονία δύο εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερα από εκείνη στην κατάταξη της FIFA. Έτσι, η ομάδα του Νταίνις Καζάκεβιτς άδραξε την ευκαιρία και μετά την νίκη επί της Ανδόρας με 3-0, επικράτησε και του Λιχτενστάιν με 1-0 και έκανε το «δύο στα δύο» στο Nations League.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο 30χρονος μέσος Αρτούρς Ζιούζινς στο 73', αφού είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 57'.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο και δυσκόλεψαν αρκετά τους Λετονούς, οι οποίοι όμως μετά το γκολ είχαν ευκαιρίες για να βρουν και δεύτερο τέρμα.

Για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα έμειναν οι γηπεδούχοι, κορυφαία επίδοση της ιστορίας τους.

Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας, η Ανδόρρα υποδέχεται την Μολδαβία στις 21:45 (Novasports 5 HD).

ΛΕΤΟΝΙΑ: Στάινμπορς, Τσερνομόρτζις, Ντούμπρα, Σαβάλνιεκς, Γιορκόβσκις, Τόμπερς, Έμσις, Γιάουνζεμς, Ικάουνιεκς, Ουλντρίκις, Γκουτκόβσκις

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ: Μπούχελ, Μαλίν, Γούλφινγκερ, Γκρίνενφελντερ, Σέλε, Μπέκ, Νέτζερ, Γκρέιμπερ, Χάσλερ, Μάιερ, Φρίκ