Κόσοβο-Ελλάδα: Μόνος στόχος το «δύο στα δύο» για την Εθνική

Να «ζευγαρώσει» τις νίκες της στο Nations League θέλει η Εθνική Ελλάδος απόψε το βράδυ στο Κόσοβο (21:45, Alpha) για την δεύτερη αγωνιστική μετά την νίκη στο Μπέλφαστ.

Κόσοβο-Ελλάδα: Μόνος στόχος το «δύο στα δύο» για την Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο τρίτο Nations League καθώς επικράτησε με 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ με τέρμα του Μπακασέτα την Πέμπτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε στην Πρίστινα και στοχεύει στην δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση στο αποψινό (21:45, Alpha, Novasports Prime) παιχνίδι με το Κόσοβο.

Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει την Εθνική ομάδα με 4-3-3 όπως και στην πρεμιέρα του Nations League. Όπως όλα δείχνουν, διαθέσιμος για την Ελλάδα θα είναι και ο Γιώργος Μασούρας ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο στον προσαγωγό που τον κράτησε εκτός από το ματς με την Βόρειο Ιρλανδία.

Ο Πογέτ ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν με τον ίδιο ζήλο αλλά και την ίδια αμυντική προσήλωση προκειμένου να διασφαλίσουν ακόμη ένα τρίποντο καθώς το μόνο που μετράει είναι οι βαθμοί.

Θυμίζουμε πως μετά το ματς στην Πρίστινα, η Εθνική ομάδα έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια, στο «Πανθεσσαλικό».

Τέλος, οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Κοσόβου έχουν τεθεί αντιμέτωπες ακόμη τέσσερις φορές την τελευταία διετία με τα τρία από αυτά να λήγουν ισόπαλα ενώ η μοναδική νίκη για την «γαλανόλευκη» είχε έρθει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2020.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Μπιτόν ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Καμπχάους.