Μαυροπάνος: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, ερχόμαστε εδώ για το τρίποντο»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League (05/06, 21:45).

Μαυροπάνος: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, ερχόμαστε εδώ για το τρίποντο»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Ελλάδας με το Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League (05/06, 21:45), τονίζοντας ότι η Εθνική έχει στο μυαλό της μόνο στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μαυροπάνος:

Για τις φιλοδοξίες του για τον αγώνα με το Κόσοβο: «Σίγουρα γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Έχουν αλλάξει προπονητή, ίσως και φιλοσοφία, αλλά ξέρουμε τους παίκτες, παίξαμε πέρυσι εναντίον τους. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και ερχόμαστε εδώ έχοντας φιλοδοξία να πάρουμε το τρίποντο».

Για το αν περιμένει διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Ναι νομίζω ότι θα είναι διαφορετική ομάδα. Το Κόσοβο προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και απειλεί και με αντεπιθέσεις. Εμείς θα παίξουμε διαφορετικά, με τη Βόρεια Ιρλανδία προσέξαμε αρκετά τις γραμμές μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με το Κόσοβο, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την καλή συνεργασία που έχει με τον Χατζηδιάκο: «Δεν αμυνόμαστε μόνο εμείς, είναι ομαδική δουλειά. Βοηθούν οι μέσοι αλλά και όλοι η ομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και όπως αντιμετωπίζουμε τη Βόρεια Ιρλανδία μπορούμε να το κάνουμε και με πολλούς αντιπάλους».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τους αντιπάλους: «Σίγουρα ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει παίκτες που μπορούν να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα από κάποιους άλλους. Εμείς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, όπως ο Μουρίκι».