Πογιέτ: «Να είμαστε άντρες και με το Κόσοβο»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Ελλάδας με 1-0 επί της Β. Ιρλανδίας και έδωσε το σύνθημα για το ματς με το Κόσοβο.

Πογιέτ: «Να είμαστε άντρες και με το Κόσοβο»

Την πρώτη της νίκη με τον Γκουστάβο Πογιέτ στην τεχνική της ηγεσίας πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το 1-0 επί της Β. Ιρλανδίας δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι άντρες στο ματς με το Κόσοβο.

Αναλυτικά ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε:

Για τη νίκη με 1-0: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη νίκη με 1-0. Είδαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από την Β. Ιρλανδία και χωρίς να υπερτερούμε πολύ πήραμε τη νίκη.

Για το αν ήταν νίκη προσωπικότητας: Ήταν μία νίκη προσωπικότητας. Ήξερες η ομάδα ότι θα είναι δύσκολο και αγωνίστηκε. Κρατάμε τους βαθμούς που προστέθηκαν στην ομάδα.

Για το Κόσοβο: Πρέπει να είναι άντρες στο ματς με το Κόσοβο. Πρέπει να πάρω τις σωστές αποφάσεις και να επιλέξω αυτούς που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος και τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων.