Εθνική: Στόχος να είναι έτοιμος στο Κόσοβο ο Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι κανονικά με την αποστολή της Εθνικής στη Β. Ιρλανδία, αλλά στόχος είναι να ετοιμαστεί για το Κόσοβο. Τι έγραψαν στην Τουρκία για την Τραμπζονσπόρ, τον Μασούρα και τον Μπακασέτα.

Εθνική: Στόχος να είναι έτοιμος στο Κόσοβο ο Μασούρας

Τυχερός στην ατυχία του ο Γιώργος Μασούρας, καθώς ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού γλίτωσε κάποιας σοβαρής μορφής θλάση στον προσαγωγό και θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα της Πέμπτης (2/6) με τη Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, στην πρεμιέρα του Nations League.

Το πρόβλημα που είχε από τον πόνο που ένιωσε στην προπόνηση της Δευτέρας, τον υποχρέωσε να κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα συνεχίσει στο εξωτερικό την προσπάθεια να επιστρέψει άμεσα στο κανονικό προπονητικό πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τον προόριζε για βασικό στην αναμέτρηση του Μπέλφαστ. Τώρα στόχος είναι, κάτι που λογικά θα συμβεί, να μπορέσει ο Μασούρας να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ανησυχία υπήρξε και στον Ολυμπιακό, όπως φυσικά και άμεση επικοινωνία με τον ίδιο τον παίκτη που παρουσιάστηκε καθησυχαστικός. Στην Τουρκία, πάντως, συνέχισαν τα ρεπορτάζ για το σοβαρό ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για να αποκτήσει τον Μασούρα, υποστηρίζοντας ότι η τουρκική ομάδα έχει βάλει τον... Μπακασέτα να τον «ψήσει» για να δεχτεί την πρόταση. Ξέχασαν να γράψουν για τον Σιώπη, ο οποίος ξέρει και περισσότερα χρόνια τον Μασούρα από τον Πανιώνιο...