Εθνική Γαλλίας: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντεσάν, λόγω του θανάτου του πατέρα του

Ο Ντιντιέ Ντεσάν αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας, που προετοιμάζεται για τους αγώνες του Nations League, λόγω του θανάτου του πατέρα του. Αμφίβολη η παρουσία του στα προσεχή ματς του συγκροτήματος στο Nations League.

Εθνική Γαλλίας: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντεσάν, λόγω του θανάτου του πατέρα του

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του ομοσπονδιακού προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Πιέρ Ντεσάν.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο εκλέκτορας των πρωταθλητών Κόσμου αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και παραμένει αμφίβολη η παρουσία του στον πάγκο του συγκροτήματος στα παιχνίδια που ακολουθούν για το Nations League.

«Με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε για τον χαμό του πατέρα του Ντιντιέ το πρωί της Τρίτης. Ο Ντιντιέ έφυγε για να είναι κοντά στην οικογένειά του και να είναι σίγουρος ότι του συμπαραστεκόμαστε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ο Γκι Στεφάν αναλαμβάνει να προπονήσει και να οδηγήσει την ομάδα στους αγώνες για την ώρα», είπε για το σχετικό θέμα ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νοέλ ντε Γκρετ.

Η Γαλλία ξεκινά την προσπάθειά της στη Nations League με τέσσερις αναμετρήσεις τον Ιούνιο. Πρώτος «σταθμός» είναι ο αγώνας κόντρα στη Δανία την Παρασκευή (3/6), πριν τα ματς με Κροατία (6/6 και 13/6) και Αυστρία (10/6).