Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς, ένιωσε ενοχλήσεις ο Μασούρας

Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος και οι τελευταίοι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετρά αντίστροφα για το ματς με την Β. Ιρλανδία. Δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων ο Γιώργος Μασούρας.

Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς, ένιωσε ενοχλήσεις ο Μασούρας

Η Εθνική Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της στο Nations League απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία (2/5, 21:45, Alpha, Novasports Prime).

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, υποδέχθηκε και τους τελευταίους διεθνείς στην προπόνηση με τους Κώστα Τσιμίκα, Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκο να ενσωματώνονται στην ομάδα.

Ο φουλ μπακ της Λίβερπουλ έφθασε το πρωί της Δευτέρας (30/5) στην Ελλάδα και πήγε κατευθείαν για προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συμμετέχοντας σε μέρος του προγράμματος.

Από την άλλη, οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΖ Άλκμααρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανέβασε τον ρυθμό και την ένταση, με το πρόγραμμα να ενέχει αρκετή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, πίεση αλλά και τελειώματα φάσεων έπειτα από συνδυασμούς.

Παρόλα αυτά, δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία. Θυμίζουμε πως την θέση του τραυματία Φούντα έχει πάρει ο Τζόλης.

Το δυσάρεστο είναι πως ο Γιώργος Μασούρας ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι προς το τέλος της προπόνησης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Μετά την αναμέτρηση με την Βόρεια Ιρλανδία, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Κόσοβο (5/6, 21:45), την Κύπρο (9/6, 21:45) και ξανά το Κόσοβο (12/5, 21:45).