Το καλύτερο ματς του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Premier League (vid)

Στην Εθνική Ελλάδας πλέον ο Τζορτζ Μπάλντοκ και στόχος του Ολυμπιακού. Ο μπακ με τις 70 συμμετοχές στην Premier League και το τρομερό παιχνίδι του απέναντι στη Νόριτς. 

Το καλύτερο ματς του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Premier League (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχει κάνει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή καριέρα στα βρετανικά γήπεδα με συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες αλλά και σημαντικότερη την παρουσία του για μία διετία στην Premier League, ως βασικό στέλεχος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία ανήκει.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ με τις ελληνικές ρίζες κλήθηκε στην Εθνική από τον Γκουστάβο Πογέτ καθώς ολοκληρώθηκε το τυπικό θέμα με το διαβατήριό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια από τα ματς του Nations League, έχοντας λίγες μέρες διακοπές μετά τον αποκλεισμό της Σέφιλντ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο δρόμο για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μπάλντοκ που εδώ και καιρό αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, έχει παίξει 70 φορές στην Premier League με τη φανέλα της Σέφιλντ και έχει πετύχει δύο γκολ, το ένα σε ισοπαλία με την Τότεναμ και το άλλο σε ένα από τα καλύτερα (σίγουρα το πιο παραγωγικό) ματς της καριέρας του.

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 η Σέφιλντ έπαιξε στην έδρα της Νόριτς και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Τετέι. Στις αρχές της επανάληψης, όμως, ο Μπάλντοκ ανέλαβε δράση και κατάφερε να δημιουργήσει με εξαιρετική σέντρα το τέρμα της ισοφάρισης, αλλά και με υπέροχο τρόπο να σκοράρει ο ίδιος λίγο αργότερα για τη νίκη της ομάδας του με 2-1.