Το Nations League παίζει μπάλα στον Alpha

Στον Alpha θα παίζει μπάλα το UEFA Nations League και η πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Ιουνίου στο ματς της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία.

Το Nations League παίζει μπάλα στον Alpha

Στον Alpha θα παίζει μπάλα η Εθνική Ελλάδας και η σέντρα του Nations League θα γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου με την αναμέτρηση Β. Ιρλανδία-Ελλάδα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 με την εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha».

Στην εκπομπή θα φιλοξενούνται ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο αθλητικό θέαμα. Ο Νίκος Κατσαρός και οι καλεσμένοι του θα μεταφέρουν τον παλμό του γηπέδου.

Η πρώτη αναμέτρηση της Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 21:45 με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τον Alpha σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Ισίδωρου Πρίντεζη και το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στις 23:45, πλούσιο ρεπορτάζ από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς έρχεται μέσα από την εκπομπή «Pοst Game: Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha». Τα καλύτερα στιγμιότυπα, οι αμφισβητούμενες φάσεις σε σχολιασμό Κώστα Φινοκαλιώτη και γκολ από όλη την αγωνιστική μέρα του Νations League.