Ζόρζε Ζεσούς: «Θα ήμουν περήφανος να αναλάβω την Εθνική Βραζιλίας»

Ο Ζόρζε Ζεσούς, που συζητιέται για νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε λέγοντας ότι δεν υπάρχει προπονητής να μην θέλει ν' αναλάβει την «σελεσάο».

Ζόρζε Ζεσούς: «Θα ήμουν περήφανος να αναλάβω την Εθνική Βραζιλίας»

Mε την «επόμενη μέρα» του Τίτε στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας ασχολούνται τόσο στην «χώρα του καφέ» όσο και στην Πορτογαλία όπου ο Ζόρζε Ζεσούς προβάλει ως πιθανός αντικαταστάτης του μετά το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο πρώην τεχνικός της Μπενφίκα - που έχει εμπειρία από το Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο καθώς έχει θητεύσει στην Φλαμένγκο - δήλωσε σε συνέντευξή του σε Πορτογαλικό μέσο, ότι θα έκανε αποδεκτή την πρόταση για να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας και ότι θα ήταν τεράστια τιμή για εκείνον:

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζόρζε Ζεσούς για το αν θα αναλάμβανε την «σελεσάο»:

«Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μπορεί να αρνηθεί μια πρόκληση να προπονήσει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Πολύ λιγότερο εγώ, θα ήμουν πολύ περήφανος.

Ως ιστορικό ορόσημο στην καριέρα μου, η προπόνηση και το να μπορώ να δουλέψω με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Και οι Βραζιλιάνοι παίκτες, ξαναλέω, είναι οι καλύτεροι στον κόσμο όχι μόνο από πλευράς ποσότητας, αλλά και από πλευράς ποιότητας».