Σκωτία: «Υπέροχο να καλωσορίσουμε την Ουκρανία»

Η δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας, Ίαν Μάξουελ, για το παιχνίδι των «χαϊλάντερς» με την Ουκρανία που ορίστηκε την 1η Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Σκωτία: «Υπέροχο να καλωσορίσουμε την Ουκρανία»

Στην αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ουκρανία στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας, Ίαν Μάξουελ, η οποία ορίστηκε από την FIFA να διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης.

Τα δύο συγκροτήματα επρόκειτο αρχικά να αναμετρηθούν τον περασμένο μήνα, αλλά λόγω της ρωσικής εισβολής το παιχνίδι δεν έγινε και μετατέθηκε. Ο νικητής που θα προκύψει από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αναμετρηθεί με την Ουαλία στις 5 Ιουνίου με έπαθλο ένα «εισιτήριο» για τα τελικά του Μουντιάλ.

«Θα είναι υπέροχο να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ τον Ιούνιο. Η αναβολή της αρχικής αναμέτρησης ήταν το σωστό και το μόνο που έπρεπε να γίνει. Ενώ, όπως είναι κατανοητό, θα υπάρχουν δύο ομάδες με παίκτες που θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατανοούμε και εκτιμούμε επίσης το ευρύτερο πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας», είπε ο Μάξουελ.

Η ομάδα που θα προκριθεί στα τελικά θα μετάσχει στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντιπάλους την Αγγλία, τις ΗΠΑ και το Ιράν.