Αλεξιάδης: «Αδικούμαστε από τον αποκλεισμό, έχει πολλά να δώσει αυτή η ηλικιακή κατηγορία»

O προπονητής της Εθνικής Παίδων, Αλέξανδρος Αλεξιάδης μίλησε για τον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης». 

Αλεξιάδης: «Αδικούμαστε από τον αποκλεισμό, έχει πολλά να δώσει αυτή η ηλικιακή κατηγορία»

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Παίδων, την εξαιρετική τους απόδοση και την ατυχία που είχαν στα ματς του Elite Round, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Ολλανδία που σήμανε και τον αποκλεισμό -αν και χωρίς ήττα- από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 17, ο Αλεξιάδης είπε:

«Ολοκληρώσαμε μια ποδοσφαιρική χρονιά για την συγκεκριμένη ηλικία, με δέκα αγώνες στους οποίους τα παιδιά δεν έχασαν σε κανέναν.

Κλείσαμε την συμμετοχή μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 17 με το συναίσθημα της υπερηφάνειας και της ικανοποίησης για την προσπάθεια όλων των παιδιών και την απόδοσή τους σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Βάσει της εικόνας τους, βάσει των αποτελεσμάτων και βάσει των άτυχων στιγμών που είχαν, αδικούνται από τον αποκλεισμό. Ανταπεξήλθαμε τέλεια απέναντι στην Ολλανδία και σταθήκαμε άτυχοι.

Αυτό πρέπει να γίνει εφόδιο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους ζωής, διότι αυτή η φουρνιά, αυτή η ηλικιακή κατηγορία, έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και προσωπικά εύχομαι να την διαχειριστούμε όπως πρέπει».