Εθνική Ιταλίας: Προς την έξοδο Ινσίνιε, Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο

Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» υποστηρίζει πως οι Λορέντζο Ινσίνιε, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν ξανά με την εθνική Ιταλίας.

Εθνική Ιταλίας: Προς την έξοδο Ινσίνιε, Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της εθνικής Ιταλίας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα τελικά του Μουντιάλ. Η ήττα του συγκροτήματος με 1-0 από τη Βόρεια Μακεδονία στο Παλέρμο για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της διοργάνωσης έσβησε το όνειρο της πρόκρισης στην «σκουάντρα ατζούρα», η οποία έμεινε εκτός από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη για δεύτερη σερί φορά – μετά από αυτή το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» υποστηρίζει πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη, εξαιρετικά αμφίβολο είναι το αν θα αγωνιστούν και πάλι με το εθνόσημο οι Λορέντζο Ινσίνιε, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο, παρότι είναι μόλις 31, 32 και 31 ετών αντίστοιχα.

Όπως σημειώνει, και οι τρεις τους πήραν ειδική άδεια για να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο της εθνικής και πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθούν από το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Μάλιστα, οι παίκτες εμφανίζονται ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με την σκληρή κριτική που δέχτηκαν για τις εμφανίσεις του και πλέον μένει να φανεί αν το παιχνίδι με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν και το τελευταίο τους με το εθνόσημο.