Εθνική: Επιστρέφει Αθήνα ο Τζαβέλλας

Δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής από το Βουκουρέστι για την Ποντγκόριτσα ο τραυματίας Γιώργος Τζαβέλλας που επιστρέφει στην Αθήνα. 

Εθνική: Επιστρέφει Αθήνα ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του στη διάρκεια του φιλικού της εθνικής ομάδας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι, με συνέπεια να μην πάρει μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (26/3).

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ έχει πρόβλημα στον μηρό και κατόπιν συνεννόησης με τον Γκουστάβο Πογιέτ και τους υπεύθυνους της Εθνικής αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή για την Ποντγκόριτσα, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (28/3) το Μαυροβούνιο σε ένα ακόμη φιλικό τεστ.

Έτσι ο Τζαβέλλας επιστρέφει από το Βουκουρέστι στην Αθήνα και θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας με την ομάδα του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να την ενισχύσει στο ντέρμπι της Super League εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3/4) για την τρίτη αγωνιστική των play off.

Ο Πογιέτ δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και οι διεθνείς μετά την προπόνηση στο γήπεδο της Στεάουα αναχώρησαν για την Ποντγκόριτσα.