Σίμος: «Καλό το αποτέλεσμα, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα στην Πορτογαλία»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου, μετά το 4-0 των Ελπίδων κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Σίμος: «Καλό το αποτέλεσμα, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα στην Πορτογαλία»

Η Εθνική Ελπίδων επιβλήθηκε του Λιχτενστάιν με 4-0 στην Τρίπολη και προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με την Πορτογαλία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σίμος, δηλώσει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως περιμένει την ομάδα του ακόμα καλύτερα με τους Ίβηρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα τεσσάρων μηνών αγωνιστήκαμε σήμερα απέναντι στο Λιχτενστάιν. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα μας είχαμε πέντε διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα και μαζί με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να βρούμε ξανά έναν τρόπο παιχνιδιού, ώστε, αφενός να φτάσουμε στη νίκη και αφετέρου να προετοιμαστούμε για τον επόμενο σημαντικό αγώνα με την Πορτογαλία.

Σκοράραμε τέσσερα γκολ, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες και για έναν ακόμη αγώνα είχαμε μηδέν παθητικό. Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό, η απόδοση όμως και θέλουμε -και μπορούμε- να είναι καλύτερη.

Έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το σημαντικό επόμενο παιχνίδι, αρχής γενομένης από σήμερα, παρακολουθώντας το ματς της Πορτογαλίας με την Ισλανδία. Στα θετικά ότι όλοι είμαστε υγιείς, βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλους, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μια νίκη αυτή τη σπουδαία μέρα για όλους τους Έλληνες, σε μια πόλη που γιορτάζει έντονα την 25η Μαρτίου».