Παγκόσμιο Κύπελλο: Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία έκλεισαν θέσεις στο Κατάρ!

Η Ιαπωνία επικράτησε 2-0 της Αυστραλίας και μαζί της πήρε στο Κατάρ τη Σαουδική Αραβία. Τα «Καγκουρό» θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στα μπαράζ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία έκλεισαν θέσεις στο Κατάρ!

Δύο ακόμα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δόθηκαν σήμερα. Συγκεκριμένα, Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία έκλεισαν θέσει για την τελική φάση της μεγάλης διοργάνωσης, αφού η πρώτη επικράτησε 2-0 της Αυστραλίας στο Σίδνεϊ.

Αποτέλεσμα το οποίο άφησε τα «Καγκουρό» στο -6 από τους «Σαμουράι» και στο -4 από τη Σαουδική Αραβία. Η Αυστραλία πάει στα μπαράζ για να διεκδικήσει την πρόκριση και εκεί βρει απέναντι της τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο ή Ιράκ.

Έτσι, 17 ομάδες πλέον έχουν κλείσει θέση για το Κατάρ, καθώς εκ των διοργανωτών και των Ιαπώνων-Σαουδαράβων, έχουν προκριθεί Γερμανία, Δανία, Βραζιλία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία, Αργεντινή, Ιράν και Νότια Κορέα.

Για την Ιαπωνία, αυτή θα είναι η έβδομη συνεχόμενη παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ, ενώ για τα «πράσινα γεράκια» η δεύτερη σερί και έκτη στα οκτώ τελευταία τουρνουά.