Πλήγμα με Σικ στην Τσεχία ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σουηδίας την προσεχή Πέμπτη (24/3) για τα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίχως τον επιθετικό Πάτρικ Σικ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Πλήγμα με Σικ στην Τσεχία ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία

Ισχυρό πλήγμα υπέστη η εθνική ομάδα της Τσεχίας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της την προσεχή Πέμπτη (24/3) με αντίπαλο τη Σουηδία για τα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τέθηκε ο επιθετικός Πάτρικ Σικ, μιας και δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον χρόνο για να αποθεραπευτεί έγκαιρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος φορ της Λεβερκούζεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Bundesliga με 20 γκολ, ήτοι 11 λιγότερα από τον πρώτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (31) της Μπάγερν Μονάχου.

«Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς», επεσήμανε για το σχετικό θέμα ο εκλέκτορας της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Σιλχάβι, ο οποίος θα μπορεί να υπολογίζει στον Σικ μόνο αν η ομάδα του προκριθεί στον τελικό των πλέι-οφ του Μουντιάλ.

Σε περίπτωση νίκης της Τσεχίας, τότε η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Πολωνία με έπαθλο το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.