Χάντσον-Οντόι: Θα αλλάξει εθνική εάν προκριθεί η Γκάνα στο Μουντιάλ

Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αλλάξει εθνική ομάδα και αφού δεν βρίσκεται στις επιλογές της Εθνικής Αγγλίας να αντιπροσωπεύσει την Εθνική Γκάνας εάν η τελευταία προκριθεί στο Μουντιάλ.

Χάντσον-Οντόι: Θα αλλάξει εθνική εάν προκριθεί η Γκάνα στο Μουντιάλ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι Κάλουμ Χάντσον-Οντόϊ φέρεται να έχει αποφασίσει να αλλάξει εθνική ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 21χρονος Άγγλος έχει ήδη σημειώσει τρεις συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, στα προκριματικά του EURO 2020, εντούτοις δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το τελευταίο διάστημα και με τα τωρινά δεδομένα δεν θα βρίσκεται στις τελικές επιλογές των «Τριών Λιονταριών» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου.

Ο Χάντσον-Οντόϊ γεννήθηκε στα προάστια του Λονδίνου, όμως οι γονείς του κατάγονται από την Γκάνα, και έτσι έχει την δυνατότητα να αλλάξει εθνική ομάδα και να αγωνιστεί για την ομάδα της Δυτικής Αφρικής, αφού όλες οι διεθνείς του εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν πριν συμπληρώσει τα 21 του έτη.

Ο άσος της Τσέλσι γνωρίζει ότι μπορεί να βρει ευκολότερα χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική ομάδα της Γκάνας, σε αντίθεση με την Εθνική Αγγλίας, όπου δεν έχει καν εγγυημένη θέση στο ρόστερ.

Με βάση τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να δούμε τον 21χρονο μέσο με τη φανέλα των «Black Stars» σε περίπτωση που η Γκάνα προκριθεί στο Μουντιάλ σε βάρος της Νιγηρίας.

Ο Χάντσον-Οντόι είναι ο τρίτος παίκτης σε πάσες κλειδιά ανά αγώνα στην Premier League με 2.3 πίσω μόνο από τους Μπρούνο Φερνάντες (2.6) και Κέβιν Ντε Μπρόινε (2.5).