Εθνική: Στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (8/2). 

Εθνική: Στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (8/2). Ο νέος τεχνικός της Εθνικής ήρθε στη χώρα μας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΕΠΟ.

Στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί προβλέπεται μπόνους για την πρώτη θέση στο Nations League και μπόνους για την πρόκριση στο Euro.

Τα χρήματα που θα λάβει, μαζί με τον βοηθό που θα έχει (τον Ζεράρ Νους ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλει και δικό του γυμναστή), είναι σχεδόν τα ίδια με όσα λάμβανε ο Φαν'τ Σχιπ. Δηλαδή 600.000 ευρώ.

Την Τετάρτη (9/2) ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για 1+1 χρόνια. Από την Τετάρτη (9/2) αναμένεται να είναι και επίσημα ο αντικαταστάτη του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Μάλιστα την Τετάρτη (9/2) είναι προγραμματισμένοι και οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι πολύ πιθανό ο Γκουστάβο Πογιέτ να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 0-0. Στην Ελλάδα θα έρθει και ο βοηθός του Πογιέτ, ο Ισπανός Ζεράρ Νους, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Φαν'τ Σιπ στη Melbourne CIty.