Έρχεται την Τρίτη (8/2) ο Πογιέτ και υπογράφει

Στην Ελλάδα αναμένεται την Τρίτη (8/2) το βράδυ ο Γκουστάβο Πογιέτ και θα γίνει και επίσημα προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Έρχεται την Τρίτη (8/2) ο Πογιέτ και υπογράφει

Το βράδυ της Τρίτης (8/2) αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός θα φτάσει στη χώρα μας με πτήση από το Λονδίνο με σκοπό να τελειώσει και το τυπικό μέρος της διαδικασίας και να γίνει και επίσημα προπονητής της Ελλάδας.

Την Τετάρτη (9/2) ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για 1+1 χρόνια. Από την Τετάρτη (9/2) αναμένεται να είναι και επίσημα ο αντικαταστάτη του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Μάλιστα την Τετάρτη είναι προγραμματισμένοι και οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι πολύ πιθανό ο Γκουστάβο Πογιέτ να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα θα έρθει και ο βοηθός του Πογιέτ, ο Ισπανός Ζεράρ Νους, ο οποίος ήταν στο πλευρό του Φαν'τ Σιπ στη Melbourne CIty.