Copa Africa: Οπαδοί της Σενεγάλης πανηγυρίζουν με φανέλα Ολυμπιακού (vid)

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο την αποστολή της Σενεγάλης και αρκετοί από τους φιλάθλους πανηγύριζαν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Παπέ Σισέ

Copa Africa: Οπαδοί της Σενεγάλης πανηγυρίζουν με φανέλα Ολυμπιακού (vid)

Μία ημέρα μετά από την επικράτηση με 4-2 επί της Αιγύπτου στα πέναλτι και την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στην ιστορία της, η αποστολή της εθνικής Σενεγάλης επέστρεψε στην πατρίδα της, όπου ο Σαντιό Μανέ και η παρέα του βίωσαν απίστευτη αποθέωση από τους συμπατριώτες τους.

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έφτασαν μέχρι το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Ντακάρ να υποδεχτούν τους θριαμβευτές, με τις σκηνές που έλαβαν χώρα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, μιας που ο ενθουσιασμός είχε χτυπήσει κόκκινο.

Φυσικά, οι οπαδοί της Σενεγάλης κρατούσαν και αρκετές φανέλες συλλόγων για να τιμήσουν ξεχωριστά τον κάθε παίκτη τους που τους εκπροσώπησε στο τουρνουά.

Κάποιοι, μάλιστα, κρατούσαν και τη φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Σισέ, ο οποίος με τη σειρά του απόλαμβανε τις απίστευτες σκηνές μαζί με τους συμπαίκτες του από το λεωφορείο.