Σενεγάλη: Έτοιμος ο Μανέ για τον προημιτελικό με Ισημερινή Γουινέα

Ο Σαντιό Μανέ, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο κεφάλι, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό (30/1) παιχνίδι της Σενεγάλης κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σενεγάλη: Έτοιμος ο Μανέ για τον προημιτελικό με Ισημερινή Γουινέα

«Ετοιμοπόλεμος» είναι ο Σαντιό Μανέ για τον αυριανό (30/1) αγώνα της Σενεγάλης με αντίπαλο την Ισημερινή Γουινέα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ είχε τραυματιστεί στο κεφάλι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, όταν συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι με πρήξιμο στο πλάι του προσώπου του.

Ο διεθνής άσος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος διάσεισης και έτσι επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του.

«Όλα τα συμπτώματα που είχε στον αγωνιστικό χώρο έχουν φύγει. Η κατάστασή του απαιτεί αρκετά στενή παρακολούθηση. Όλα είναι φυσιολογικά στην ακτινογραφία», τόνισε ο γιατρός της εθνικής Σενεγάλης, Αμπουραχμάν Φεντιόρ.