Προπονητής Μαλάουι: «Μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας»

Πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι «μικρές» εθνικές ομάδες στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαλάουι, Μάριο Μαρίνιτσα.

Προπονητής Μαλάουι: «Μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαλάουι, Μάριο Μαρίνιτσα, για την κατάσταση που βιώνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όπως επίσης και άλλες «μικρές» εθνικές ομάδας στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στα γήπεδα του Καμερούν.

Το Μαλάουι κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης μέσω της τρίτης θέσης που τερμάτισε στον δεύτερο όμιλο του θεσμού, ενώ πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει απόψε (21.00) το Μαρόκο, με έπαθλο την είσοδο στα προημιτελικά.

«Δεν θα βλέπατε τον Σαντιό Μανέ να πλένει μόνος του τα εσώρουχά του και να τα κρεμά σε θάμνους για να στεγνώσουν. Η Γκάμπια έκανε κι αυτή παράπονα, υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στις ομάδες, μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Ζήτησα να πιω καφέ ή γάλα στο ξενοδοχείο και μου έλεγαν πως δεν θα έχουν μέχρι την επόμενη μέρα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μαρίνιτσα.