Copa Africa: Σε Μάλι, Γκάμπια και Τυνησία τα τελευταία «εισιτήρια» για τους «16»

Μάλι, Γκάμπια και Τυνησία εξασφάλισαν τα τελευταία εισιτήρια για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μέσω του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.

Copa Africa: Σε Μάλι, Γκάμπια και Τυνησία τα τελευταία «εισιτήρια» για τους «16»

Με τις προκρίσεις των Μάλι, Γκάμπια και Τυνησία από τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής συμπληρώθηκε πλέον το παζλ των ομάδων που θα πάρουν μέρος στους «16» της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική του γκρουπ, το Μάλι επιβλήθηκε 2-0 της Μαυριτανίας και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει πλέον την Ισημερινή Γουινέα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Χαϊνταρά στο 2’ και ο Κονέ στο 49’ με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ του συγκροτήματος κόντρα στη Μαυριτανία, η οποία με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς έμεινε τελευταία στο γκρουπ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γκάμπια κέρδισε 1-0 την Τυνησία με γκολ του Άλμπι Τζάλοου στο 93’, ωστόσο αμφότερες πήραν το «εισιτήριο» για τους «16».

Η Γκάμπια θα τεθεί αντιμέτωπη πλέον με την Γουινέα, ενώ η Τυνησία θα βρει στον δρόμο της Νιγηρίας του Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (20/1)
Γκάμπια – Τυνησία 1-0, Μάλι – Μαυριτανία 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ