Με «κλειστά» μάτια οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Τι είδαν από τον Ολυμπιακό στα τελευταία ματς των Ελλήνων διεθνών της ομάδας και γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απολύτως ικανοποιημένος ενόψει ΑΕΚ και Φενέρ

Με «κλειστά» μάτια οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Υπήρξαν πολλοί λόγοι που ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδε εκείνος και οι συνεργάτες του στους αγώνες της Εθνικής με την Ισπανία και το Κόσοβο από τους διεθνείς του Ολυμπιακού. Διότι ο Πέδρο μπορεί να είχε πάει κι αυτός για λίγες μέρες στην Πορτογαλία για να δει τους δικούς του, αλλά έχει πλήρη ενημέρωση για τα εξής:

Για την αυτοματοποιημένη συνεργασία που είχαν Μπουχαλάκης, Μασούρας και Ανδρούτσος μέσα στο γήπεδο και στους δύο αγώνες, αλλά ειδικά σε αυτόν με το Κόσοβο όπου η Εθνική είχε και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας. Με κλειστά μάτια βρίσκονταν οι διεθνείς του Ολυμπιακού κι αυτό ήταν κάτι λογικό, αλλά και ικανοποιητικό να το βλέπεις στο γήπεδο. Δεν ήταν μόνο η πάσα του Ανδρούτσου στον Μασούρα στο γκολ που δεν μέτρησε με τους Ισπανούς, αλλά και αρκετές ακόμη ωραίες κινήσεις τους, μαζί και με τον Μπουχαλάκη, στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μασούρας συνέχισε να έχει επαφή με τα δίχτυα, καθώς δεν ήταν μόνο το φανταστικό τέρμα με την κεφαλιά κόντρα στο Κόσοβο, αλλά και το τελείωμά του απέναντι στον Σιμόν στο ακυρωθέν γκολ.

Ο Μπουχαλάκης έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ότι βρίσκει τον καλό εαυτό του, κάτι πολύτιμο για το πλάνο του Μαρτίνς στα ματς που έρχονται, τόσο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ όσο και στον «τελικό» με την Φενέρ.

Ο Ανδρούτσος είχε ενέργεια στο παιχνίδι του και συμμετοχή με ανεβοκατεβάσματα και στα δύο ματς, ειδικά στο δεύτερο. Πρέπει να προσέξει κι άλλο το θέμα με τις σέντρες του, καθώς ελευθερωνόταν ωραία αλλά οι μπαλιές πήγαιναν σε σώματα. Όπως και ο Μπουχαλάκης θα πρέπει να δοκιμάζει περισσότερα σουτ από μακρινή απόσταση, σαν κι αυτό με το... δεξί που «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοσόβου.

Χαμόγελα και για τον Βρουσάι που έπαιξε για λίγο στο τέλος με το Κόσοβο και παραλίγο να δώσει τη νίκη με το σουτ που αποκρούστηκε στις καθυστερήσεις. Μπορεί να μην παίρνει χρόνο στον Ολυμπιακό τώρα τελευταία, αλλά έδειξε ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει.

Σημαντική λεπτομέρεια και ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ και είχαν προσαρμογή στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο. Είναι κι αυτό κάτι που μετράει...