Αργεντινή - Βραζιλία: Πάει για βασικός ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Αργεντινής για το ματς με την Βραζιλία (17/11, 01:30) στο Σαν Χουάν στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Αργεντινή - Βραζιλία: Πάει για βασικός ο Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι στην βασική της ενδεκάδα θα παραταχθεί η Αργεντινή τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11, 01:30) στον αγώνα με τη Βραζιλία στο Σαν Χουάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Αυτό αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος πάντως έκανε αντίστοιχη δήλωση και πριν το ματς με την Ουρουγουάη, όταν ο Μέσι πέρασε αλλαγή στο 74'.

Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» τόνισε ξανά ότι ο 34χρονος άσος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός από τα δύο τελευταία ματς της Παρί Σεν Ζερμέν, και πως είναι έτοιμος να παίξει.

«Ήταν σωματικά ικανός και για το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να παίξει λίγα λεπτά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με την Βραζιλία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η ομάδα που οδηγεί τα προκριματικά και έχουν ήδη περάσει στους τελικούς», ήταν η δήλωση του Σκαλόνι.

Η Αργεντινή βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον προκριματικά όμιλο της Νοτίου Αμερικής, ο οποίος περιλαμβάνει 10 ομάδες. Η πρωτοπόρος Βραζιλία βρίσκεται στο +6 από την Αργεντινή και είναι η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει ήδη μία θέση στο Κατάρ.