Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα παίξει με τη Βραζιλία»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι ξεκαθάρισε πως ο Λιονέλ Μέσι θα έχει ενεργό ρόλο στην αναμέτρηση με τη Βραζιλία (17/11). 

Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα παίξει με τη Βραζιλία»

Με τέρμα του Άνχελ Ντι Μαρία η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Ορουγουάης εκτός έδρας, αναμέτρηση στην οποία δεν μπόρεσε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Λιονέλ Μέσι.

Από την πλευρά του ο Λιονέλ Σκαλόνι θεώρησε πως ο «Πούλγκα» δεν ήταν έτοιμος να παίξει παραπάνω από 15 λεπτά αλλά όπως δήλωσε στο ματς με την Βραζιλία, θα του δώσει ενεργό ρόλο. Η «αλμπισελέστρε» αντιμετωπίζει τη «Σελεσάο» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11) και ο Σκαλόνι τόνισε:

«Τις προάλλες ήταν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στο τέλος αποφασίσαμε πως θα ήταν προτιμότερο να μπει και να παίξει μερικά λεπτά ώστε να τον βοηθήσει να ξαναβρεί ρυθμό.

Είναι σίγουρο πως θα παίξει απέναντι στην Βραζιλία. Ελπίζουμε πως θα τα πάει καλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός με την αργεντίνικη ιστοσελίδα «Tycsports» να αναφέρει πως ο Μέσι είναι πλέον πανέτοιμος και στην κατάσταση προ του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο, που τον είχε κρατήσει εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν.