Κωστένογλου: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι όμως το αποτέλεσμα»

Η Κύπρος έχασε 2-1 από τη Σλοβενία, με τον τεχνικό Νίκο Κωστένογλου να δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Κωστένογλου: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι όμως το αποτέλεσμα»

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Νίκος Κωστένογλου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο σημείωσε πως δεν μπορεί να είναι χαρούμενος γιατί η Κύπρος ηττήθηκε με 2-1.

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι από το οποίο προσπαθήσαμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σλοβενία ήταν καλύτερη και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως από τα άκρα αλλά αμυνθήκαμε σωστά και καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε γκολ. Δυστυχώς, πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος σκόραρε και δυσκόλεψε την προσπάθεια μας. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά ήρθε και το δεύτερο γκολ από μια μακρινή μπαλιά. Δεν τα παρατήσαμε, μειώσαμε με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Κακουλλή αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Ποτέ δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος μετά από μια ήττα, όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα με 2-1 από τη Σλοβενία.