Εθνική Ελλάδος: «Αντίο» με το κεφάλι ψηλά κόντρα στο Κόσοβο

Η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο (14/11, 21:45) και θέλει να αποχαιρετήσει τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με νίκη.

Εθνική Ελλάδος: «Αντίο» με το κεφάλι ψηλά κόντρα στο Κόσοβο

Το τελευταίο παιχνίδι της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 δίνει η Εθνική Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής (14/11, 21:45) κόντρα στο Κόσοβο στο ΟΑΚΑ.

Η «γαλανόλευκη», έχοντας στρέψει την προσοχή της ήδη στην επόμενη ημέρα, ψάχνει την τρίτη της νίκη στον όμιλο, αφενός για να ανέβει στο ranking της FIFA και αφετέρου για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν υπολογίζει τον Μπακασέτα, ενώ εκτός μένει και ο Σιώπης λόγω καρτών, με τον Αλεξανδρόπουλο πιθανότατα να τον αντικαθιστά και να κάνει το επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική.

Ο Ολλανδός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Ανδρούτσο, ΤζαβέλλαΧατζηδιάκο), Γούτα, Τσιμίκα στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος θα είναι οι δύο του κέντρου. Τέλος, οι Μασούρας, Πέλκας ή Μάνταλος και Τζόλης θα είναι τριάδα πίσω από τον φορ, δηλαδή τον Παυλίδη ή τον Δουβίκα.