Αυτογκόλ ο Σισέ με τη Σενεγάλη (vid)

Ο Παπέ Σισέ ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Σενεγάλης κόντρα στο Τόγκο, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτογκόλ ο Σισέ με τη Σενεγάλη (vid)

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ο Παπέ Σισέ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε παίξει για τελευταία φορά στο φιλικό που είχε γίνει τον Οκτώβρη του 2020 κόντρα στο Μαρόκο.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Τόγκο ο Παπέ Σισέ στάθηκε άτυχος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα σε ένα κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι ο στόπερ του Ολυμπιακού απομάκρυνε το πρώτο γέμισμα που έγινε στην περιοχή. Στο δεύτερο γέμισμα που έγινε, όμως, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι διεξάγεται κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με τη βροχή να μην έχει σταματήσει σε όλο το πρώτο μέρος. Στο 28' επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Μανέ της Λίβερπουλ, ο οποίος χτύπησε στα πλευρά.