Ρωσία – Κύπρος 6-0: Κωστένογλου: «Μετά το 2-0 χάσαμε τον προσανατολισμό μας»

Η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή από τη Ρωσία με 6-0 και ο Νίκος Κωστένογλου μετά το ματς είπε πως η ομάδα του στο 2-0 έχασε τον προσανατολισμό της.

Ρωσία – Κύπρος 6-0: Κωστένογλου: «Μετά το 2-0 χάσαμε τον προσανατολισμό μας»

Συντριβή για την Κύπρο με 6-0 από τη Ρωσία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου είπε πως μετά το 2-0 η ομάδα του έχασε τον προσανατολισμό της.

Οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής ομάδας της Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Ρωσία:

«Απρόσμενα, δεχτήκαμε το πρώτο τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Στη συνέχει και στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα αμυντικά και επιθετικά και χάσαμε και μια κλασσική ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου για να ισοφαρίσουμε.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου συνεχίσαμε να είμαστε καλοί και να δημιουργούμε προϋποθέσεις. Έρχεται το 55ο λεπτό και δεχόμαστε αναπάντεχα το δεύτερο γκολ, μετά από ένα λεπτό το τρίτο και εκεί χάσαμε τον προσανατολισμό μας και καταρρεύσαμε. Γίνονται ατομικά λάθη και το σκορ παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Το παιχνίδι δεν προμήνυε να εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο. Αδιαμφισβήτητα είναι βαρύ το σκορ. Όμως, αυτό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί σύντομα έχουμε άλλο παιχνίδι».