Ουρουγουάη - Αργεντινή: Προπονήθηκε και παίζει κανονικά ο Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή κόντρα στην Ουρουγουάη (13/11, 01:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ουρουγουάη - Αργεντινή: Προπονήθηκε και παίζει κανονικά ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και, αφού το τελευταίο διήμερο προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής, θα αγωνισθεί στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/11, 01:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Την είδηση μετέδωσε η εφημερίδα της Αργεντινής "Ole", με την διευκρίνιση ότι ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προπόνηση.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η πλευρά των Παριζιάνων εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για την κλήση του Μέσι δια στόματος Λεονάρντο, ο οποίος σχολίασε: «Δεν συμφωνούμε να αφήνουμε έναν παίκτη να πάει στην εθνική ομάδα που, για εμάς, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση ή βρίσκεται σε ρυθμούς αποκατάστασης. Αυτό δεν είναι λογικό για εμάς, και αυτού του είδους η κατάσταση απαιτεί να έρθουμε σε μια οριστική συμφωνία με τη FIFA».

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε χάσει το παιχνίδι με τη Λειψία για τους ομίλους του Champions League, ενώ είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο στο ματς της Ligue 1 με τη Λιλ, πριν στη συνέχεια μετέβη στη Μαδρίτη για θεραπείες.

Με 25 βαθμούς σε 11 αγώνες, η «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας για την νοτιοαμερικανική ζώνη, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Βραζιλία, η οποία έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς. Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 01:30 (ώρα Ελλάδος) οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής των προκριματικών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νότια Αμερική