Εκνευρισμός στην Παρί για την συμμετοχή του Μέσι στην Αργεντινή

Δυσφορία επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν για την κλήση του Λιονέλ Μέσι στις αναμετρήσεις της Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού του διεθνούς άσου.

Εκνευρισμός στην Παρί για την συμμετοχή του Μέσι στην Αργεντινή

Κάθε άλλο παρά θετικά είδαν στην Παρί Σεν Ζερμέν την κλήση του Λιονέλ Μέσι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής για τις αναμετρήσεις του συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο διεθνής άσος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του και στις τάξεις των «πρωτευουσιάνων» επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, αφού υπάρχει φόβος να χειροτερέψει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, ο οποίος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κλήση του Μέσι στην Αργεντινή ενόψει των αγώνων με Ουρουγουάη και Βραζιλία, σημείωσε στη «Le Parisien»:

«Δεν συμφωνούμε να αφήνουμε έναν παίκτη να πάει στην εθνική ομάδα που, για εμάς, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση ή βρίσκεται σε ρυθμούς αποκατάστασης. Αυτό δεν είναι λογικό για εμάς, και αυτού του είδους η κατάσταση απαιτεί να έρθουμε σε μια οριστική συμφωνία με τη FIFA».

Στο μεταξύ, τα Μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας υπογραμμίζουν ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, έβαλε έναν ειδικό όρο που του επιτρέπει να αγωνίζεται στην εθνική Αργεντινής.