Καρβαχάλ: «Ο Ενρίκε καλεί τους παίκτες που πιστεύει»

Για την επιστροφή του στην Εθνική Ισπανίας, τον Λουίς Ενρίκε και τον Τσάβι μίλησε ο Ντάνι Καρβαχάλ. 

Καρβαχάλ: «Ο Ενρίκε καλεί τους παίκτες που πιστεύει»

Από τη «Marca» φιλοξενήθηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ. Ο ακραίος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στην Εθνική Ισπανίας και μάλιστα αναμένεται να παίξει στο παιχνίδι των «Ρόχας» με την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Ενρίκε ενώ παράλληλα σχολίασε την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα στο πόστο του προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το απόλαυσα σαν μικρό παιδί, σχεδόν όπως έκανα όταν κλήθηκα την πρώτη φορά. Ήμουν λίγο αγχωμένος. Ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα όλους ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα και να βοηθήσω την Εθνική».

Για το ότι ο Λουίς Ενρίκε δεν καλεί ποδοσφαιριστές της Ρεάλ γιατί είναι κατά των «μερένγκες»: «Όταν ακούω αυτή την άποψη, προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι. Ο προπονητής προσπαθεί να καλέσει τους παίκτες που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν σε αυτό που θέλει, άσχετα σε ποια ομάδα παίζουν. Το έχει αποδείξει. Είναι ο τρόπος του, η φιλοσοφία και η ιδέα του».

Για την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και τις πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα: «Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν ελπίδες. Εμείς όταν ήρθε ο Ζιντάν είμασταν πίσω 12 πόντους και τερματίσαμε πρώτοι έναν βαθμό πίσω τους, πιέζοντάς τους μέχρι τέλους. Η άφιξη μιας προσωπικότητας σαν του Τσάβι θα τούς γεμίσει με ελπίδα. Αν και είναι αντίπαλος του εύχομαι ότι καλύτερο, αλλά όχι εναντίον μας».