Φαν'τ Σιπ: «Θετική διάθεση από εμένα και την ΕΠΟ για ανανέωση - Θα έμενα και σε σύλλογο στην Ελλάδα»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την πιθανή παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήταν θετικός στο να δουλέψει και σε σύλλογο στην Ελλάδα.

Φαν'τ Σιπ: «Θετική διάθεση από εμένα και την ΕΠΟ για ανανέωση - Θα έμενα και σε σύλλογο στην Ελλάδα»

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Τζον Φαν'τ Σιπ σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Nova «MatchDay Live» για...

Τη συνάντησή του με την ΕΠΟ:

«Δεν θέλω να πώ πολλά για αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι θέμα επικαιρότητας. Μαζί με την ομοσπονδία στοχεύουμε στα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών και μετά θα συζητήσουμε για νέα συνεργασία.

Από την πλευρά μου υπάρχει θετική διάθεση και το ίδιο συμβαίνει και από την διοίκηση της ΕΠΟ. Πρώτα, όμως, πρέπει να εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πρόκρισης στο Μουντιάλ. Θα τελειώσουμε την προσπάθεια μας και μετά έχουμε χρόνο να συζητήσουμε».

Για το αν έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού:

«Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αυτά. Πρόσφατα η πρώην ομάδα μου με κάλεσε. Για την ώρα όμως είναι όλα φήμες κ ι εγώ είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Θέλω να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια και να κάνουμε τα πάντα για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό.

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα, αλλά αν υπάρξει κάτι θα το ακούσω μόνο μετά τα δύο αυτά παιχνίδια. Είναι θέματα που χειρίζεται ο μάνατζέρ μου αλλά δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Σημαντικό είναι να έχουμε μια καλή εβδομάδα με τους παίκτες που είμαστε δυόμισι χρόνια».

Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα για να προπονήσει κάποιον σύλλογο:

«Όπως έχω πει πολλές φορές, μου αρέσει εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα ως χώρα οπότε γιατί όχι; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Ελλάδα. Ίσως στο μέλλον αυτό να συμβεί στο μέλλον, ποιος ξέρει; Αλλά σίγουρα είναι κάτι που δε θα απέρριπτα».